Win 30 euro shoptegoed van Telefoonhoesjestore.nl #biebmiepje3jaar

telefoonhoesjestore-logo
Maak kans op 30 euro shoptegoed van Telefoonhoesjestore.nl!
Toen ik werd benaderd door Telefoonhoesjestore.nl (let op: met één S!) dacht ik eerst: “wat heeft dat nou met biebmiepje te maken?”.
Maar toen ik er even over nadacht besefte ik me dat telefoonhoesjes wel degelijk iets met biebmiepje te maken hebben: mijn iPhone is mijn alles! Niet alleen privé, maar ook voor mijn blog. Het is mijn agenda, mijn notitieboekje, mijn fotocamera, mijn social media “expert”…
Biebmiepje is nergens zonder haar iPhone! 😉 En dus moet mijn telefoon goed beschermd zijn en zo kom je toch echt uit op een leuk en stevig telefoonhoesje.

smile-hartje-bookstijl-hoesje-voor-iphone-5-5s
Mijn Booktype hoesje
Ik mocht een hoesje uitzoeken om uit te proberen en viel meteen voor het “Smile hartje bookstijl hoesje voor iPhone 5/5s” (book!).
Het hoesje is ideaal, ik kan er net mijn rijbewijs en pinpas in kwijt én een biebmiepje visitekaartje, zodat ik als ik gauw de deur uit moet het belangrijkste bij me heb. Het hoesje is lekker stevig (niet te volproppen uiteraard) en makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Ik ben er heel tevreden mee en ben nog altijd verliefd op het ontwerp!
Klein minpuntje aan deze: de aan/uit knop is wat lastig bereikbaar door de dikke rand en door mijn intensieve gebruik is het magneetflapje waar je hem mee dichtdoet al een beetje beschadigd.

kleurrijke-uiltjes-booktype-hoes-voor-de-huawei-as
Huawei Ascend G7 hoesjes

Nu hebben ze natuurlijk niet alleen hoesjes voor iPhones, maar bijvoorbeeld ook deze leuke “Kleurrijke uiltjes booktype hoes voor de Huawei Ascend G7”.

luipaard-booktype-hoes-voor-de-microsoft-lumia-640
Microsoft Lumia 640 XL hoesjes
Of wat dacht je van deze? “Luipaard booktype hoes voor de Microsoft Lumia 640 XL”.

witte-bloemen-tpu-hoesje-voor-de-huawei-mate-7
Huawei Ascend Mate 7 hoesjes
Of van deze vrolijkerd? “Witte bloemen tpu hoesje voor de Huawei Mate 7”.

Je ziet: volop keuze en voor ieder wat wils! En het is allemaal heel betaalbaar, niet vervelend toch?

Winnen
Je maakt ter ere van mijn 3e blogverjaardag kans op een tegoed van 30 euro voor deze webshop, daar kun je wel 2 of 3 van die leuke hoesjes (of andere accessoires) voor bestellen 🙂
Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • het liken van de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl wordt gewaardeerd
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je weten wat jouw telefoon voor jou betekent
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk zaterdag 16 april (actie loopt 2 weken), zondag 17 april neem ik contact op met de winnaar

De winactie is, iets later dan gepland, afgelopen! De winnaar is Story Addict, zij heeft een mailtje ontvangen.
Bedankt voor jullie geduld en voor het meedoen!!

-X- Judith

 

0 thoughts on “Win 30 euro shoptegoed van Telefoonhoesjestore.nl #biebmiepje3jaar

 1. Net als jij, gebruik ik mijn telefoon overal waar mogelijk voor.
  Ik ben er erg zuinig op, wil er geen krasje op hebben, wat dan na anderhalf jaar ook nog steeds niet het geval is.
  Wel is mijn hoesje, die ik al net zo lang heb, echt oud aan het worden.
  Ik wil graag een leuk, nieuw hoesje om mijn Samsung Note 4 lekker mee op te frissen.

  Leuk dat jij er een weg mag geven!

  Groeten, Gerrianne

 2. Mijn telefoon betekend super veel voor me! Het is mijn agenda, notitie boek, rekenmachine, social media en natuurlijk ook mijn hulpmiddel voor mijn blog! Ik ben nog opzoek naar leuke hoesjes aangezien die van mijn van de week is afgebroken bij de rand….

 3. Wauww super leuke actie!
  Ten eerst heb ik echt een nieuwe nodig omdat dezd helemaal vies en kapot is:0

  Dat komt o.a omdat ik hem vaak gebruikt voor instagram, facebook en spelletjes en natuurlijk whatss app.
  Maar ook omdat me dochter graag filmpjes kijkt. Van o.a. Het zandkasteel en mascha en de beer.
  Tsja hij wordt dus heel veel gebruikt!

  En dan heb ik het nog niet eens over de vele foto’s filmpjes en natuurlijk de selfies?

 4. Naast al dat social media gebruik, gebruik ik hem ook als boek. Omdat mijn studententas al zo vol zit ben ik bang dat mijn boeken beschadigen en doordat ik nogal wel een wat lomp ben dat er een barst in mijn ereader komt. Dus een nieuw hoesje voor mijn Huawei p8 lite zou toch echt wel goed uitkomen.

 5. Leuke winactie, gaaf dat je dat mag doen!

  Ik heb geen telefoon, maar een oude iPod touch 4 (ik kan dus niet bellen of whatsappen). Maar hij is heel belangrijk voor me! Mijn beste vriendin woont in het buitenland, en op deze manier kan ik met haar chatten. (En chatten met andere vriendinnen i.p.v. Whatsapp.)

  Mijn hoesje heb ik via Marktplaats en valt inmiddels ook al bijna uit elkaar. Maar ik kan nergens een passend hoesje vinden. Ah oh, hopelijk dan wel op deze site!

  Liefs Maya
  P.S. Ik volg je blog, en mijn e-mailadres is: mayawillemse.blog@gmail.com

 6. Inderdaad waar ben ik zonder mijn smartphone? Had twee jaar terug nog een simpel sms/belmobieltje, totdat we naar Parijs gingen, de ene zocht dat op, de andere maakte even een foto, even gelijk een mooi moment delen via een bepaald medium. Ik was om. Inmiddels is ‘het’ onlosmakelijk met mij verbonden. Alleen al De Agenda. Het onderweg bereikbaar zijn i.v.m mantelzorg – online drie keer daags zorgdossier – of als je bij de ene bent ook iets kan betekenen voor het mantelzorg-adres naast ons. Instagram voor de nodige boekeninfo – geen dag zonder-, voor email lezen, voor appen enz. En nu weer, een dochter op studiereis in Rome, even ervaringen delen, eerste keer vliegen begint het nog maar mee. Heb nu een hoesje als noodoplossing, gifgroen en sluiting is onhandig, was geen ander te vinden voor mijne werd gezegd. Maar wat moet ik zonder snartphone, zonder beschermend hoesje voor mijn smartphone die van jas naar tas naar broekzak verhuisd?

 7. Ik gebruik mijn telefoon voor van alles: Facebook, de NS app voor als ik met de trein ga, internetbankieren etc. Etc. Ik heb hem altijd bij me en kan me eerlijk gezegd haast niet meer voorstellen dat we het ‘vroeger’ zonder deden!

 8. Mijn telefoon is mijn connectie met de buitenwereld! Familie en veel vrienden wonen aan de andere kant van het land en dankzij de telefoon kan ik altijd contact met ze houden waar en wanneer ik maar wil!

 9. Ahh, die met die uiltjes! <3 Ik ben het helemaal met je eens wat betreft wat een telefoon voor me betekent: alles! (Deze reactie type ik nu ook op mijn telefoon :)). Je blijft makkelijker van alles op de hoogte of legt makkelijk snel even contact met wat vriendinnen, en daarnaast is het natuurlijk eigenlijk gewoon een minicomputer. Hij is mijn redder in nood als ik me verveel of iets wil weten, of gewoon.. Altijd 😀 heb trouwens even geneusd op die site, en: leuk!

 10. Mijn telefoon is vreselijk belangrijk. Vriendinnen, collega’s, baas van het werk; er gaat geen dag voorbij zonder berichten. Met name WhatsApp wordt veel gehanteerd. Daarnaast natuurlijk ook fijn voor het tussendoor checken van de mail en Facebook.

 11. Mijn telefoon werkt als een handig notitieboekje met to-do-lijstjes, een naslagwerk als ik info nodig heb over openingstijden, treintijden enz., een communicatiemiddel, mijn agenda. Kortom superhandig.

 12. Mijn telefoon is meer als een telefoon. Internet, bellen, email, spelletjes ed kan niet meer zonder. Omdat ik binnenkort een nieuwe telefoon heb zou een nieuw hoesje goed uitkomen. Ik loot graag mee.

 13. Zonder telefoon ben ik nergens… Mijn ouders wonen aan de andere kant van de Oceaan en door middel van de telefoon spreek ik ze dagelijks wel even, live maar ook via What’s app. Regelmatig sturen we foto’s en video’s om van elkaar op de hoogte te blijven.

  Mijn telefoon kan stiekem wel weer een nieuw hoesje gebruiken dus ik doe graag mee.

 14. Ik doe heel graag mee. Ik heb mijn telefoon werkelijk dag en nacht bij me in de buurt. Overdag als ik niet werk, wil ik wel voor hen bereikbaar zijn en natuurlijk voor man/ouders/vrienden etc. Ik internet ook altijd op mijn telefoon, dus is ook het sociale contactmiddel. Ik kan niet zonder! Ik volg via fb. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 15. Ik ben een telefoon verslaafde. Af en toe moet ik hem van mijzelf even wegleggen, dat geeft mij zoveel meer rust! Ik heb mijn agenda met al mijn wisselende diensten die ik veel gebruik. Vaak weet ik nog niet eens van de aankomende week welke diensten ik heb. Zonder telefoon kan ik niet! ook whatsappen met vrienden en familie.

 16. Oei… nu moet ik toch bekennen dat mijn mobiel meer voor me betekent dan dat ik eigenlijk wil. Ik heb mijn mobiel eigenlijk altijd in de buurt liggen en als ik dat niet heb ontstaat er lichtelijke paniek. Met mijn telefoon doe ik echt alles wat je kan bedenken, contacten onderhouden, boodschappenlijstjes maken, agenda etc! Doordat ik mijn telefoon altijd bij me draag, verdient ie wel een mooi sierraad (hoesje) 🙂

 17. Ja ja, ook ik moet bekennen dat mijn telefoon veel voor me betekend. Ben veel onderweg en gebruik hem ook veel voor mijn werk en bel ongelooflijk veel met klanten. Ook de appjes van mn vriendinnen blijven niet uit. Foto’s maken van mn kindjes doe ik ook superveel, dus aan het eind van de dag is mn batterij echt wel leeg hoor.

 18. ik betrap mij erop dat ik meer doe met mijn telefoon dan ik had gedacht en dan niet telefoneren maar ik gebruik dat ding meer als veredelde computer 😉

 19. Poe wat mijn telefoon voor mij betekend. Alles en niets. Het is een levenslijn naar de buitenwereld, waar ik ook ben. E-mail checken, appen, fb-en, een boek lezen, en een spelletje af en toe voor de ontspanning. Daar staat tegenover dat ik het heerlijk vind om af en toe de telefoon gewoon uit te zetten en gewoon in het echt met mensen af te spreken, of een boek te lezen.

 20. Mijn telefoon is handig maar ik ben er niet door geobsedeerd zoals sommige.
  Ik kan ook makkelijk een dagje zonder.
  Een nieuw hoesje is altijd wel leuk.

 21. Los van alle normale functionaliteiten betekent mijn telefoon voor mij vooral ten allen tijde mijn gezin bij me hebben. Foto’s en filmpjes vanaf de geboorte, met van de jongste nu de eerste stapjes en de van de oudste de eerste fietslessen. Vakanties met mijn lief haast opnieuw beleven… Mijn meiden samen zien geinen… Heerlijk! En dan is een hoesje eigenlijk gewoon een mooie fotolijst!

 22. Zoals velen kan ik gewoon niet meer zonder min telefoon.. alleen altijd die angst om het te laten vallen zonder een hoesje…

 23. Leuk! Ik zou graag willen zeggen dat mijn mobiel niet heel erg belangrijk is, maar ook ik ben er ondertussen best afhankelijk van geworden. tijdens mijn werk als postbezorger is het fijn om altijd bereikbaar te zijn (en af en toe de weg te kunnen checken als ik het niet meer weet). Daarnaast lees ik ook graag ebooks op mijn mobiel als ik onderweg ben of even ergens moet wachten. Daarnaast hebben mijn vriend en ik een gezamelijke agenda op onze mobiel. Helemaal handig nu we bijna gaan trouwen en dus heel veel afspraken hebben.
  Nee ik zou echt balen als mijn mobiel kapot zou gaan, dus een extra bescherming eromheen zou ik goed kunnen gebruiken

 24. mijn telefoon is mijn red middel..
  de smartfoon is echt een uitvinding nooit meer vervelende kinderen als we ergens moeten wachten.
  zetten gewoon youtube aan met hun favoriete tekenfilm.
  of wat denk je van ff snel je mail of notities door nemen voordat je op je afspraak bent dat je 100% zeker de goede info hebt.
  of gewoon om te communiceren met familie en vrienden via whatsapp of social media

 25. Ik doe graag mee, gebruik mijn telefoon iedere dag, ze hebben erg mooie hoesje !!! 🙂

  Groetjes Anneliese

 26. Mijn telefoon is denk ik mijn tweede liefde! Natuurlijk niet mijn eerste, een smartphone is niet het belangrijkst in mijn leven, maar betekent wel onnoemelijk veel voor mij! Ik houd er mijn agenda en mail mee bij, ik kan snel contact leggen met anderen en het is gewoon een superhandig apparaatje!
  Ik kan me ook echt geen leven zonder smartphone voorstellen. Een leuk nieuw hoesje verdient mijn tweede liefde zekerweten!

 27. Ik mopper wleens op de kinderendat ze steeds met hun mobiel in hun handen zitten maar ik betrap mezelf er steeds vajker op dat ik (bijna) net zo erg ben dat zegt genoeg toch of niet?

 28. Ohhhhh wat goed dat ik deze op de valreep nog tegenkom…deadline!

  Viv zonder haar Iphone is niks haha. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Het is mijn communicatiemiddel naar alles. Social media, app, soms telefoon (hihi), oldfashion sms met mijn moeder. Betalingsverkeer, mail, agenda, adverteren op marktplaats, online shoppen…en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vergeet ik mijn telefoon, rij ik zo terug naar huis om ‘m te halen maar dat gebeurd echt uiterst zelden hoor haha. Aangezien mijn 3e liefde 😉 echt overal mee naar toe gaat en ik zonder nergens ben MOET er een goede bescherming omheen.

  Deze actie komt echt op het juiste momen! Mijn huidige telefoonhoesje is nagenoeg niks meer en ik krijg ook nog eens een nieuwe telefoon van het werk waar natuurlijk een fatsoenlijk hoesje omheen moet. Kortom twee vliegen in één klap en zoveel leuks te vinden op de site!

  Mijn duimen gaan ontzettend hard draaien, zo welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.