Winactie: Ibiza (verschijnt in april!) #biebmiepje3jaar

Ibiza - Kiki van Dijk
3x kans op Ibiza van Kiki van Dijk (nog niet verschenen!)

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar! 
Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, of yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte. 
Maar wat begon als relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

Van Xander Uitgevers mag ik ter ere van 3e mijn blogverjaardag 3 exemplaren verloten van een thriller die deze maand verschijnt: Ibiza van Kiki van Dijk. De korte inhoud vind ik al erg aantrekkelijk, het lijkt me een heerlijke zomerthriller (of straks lekker in de tuin in het lentezonnetje!). Na het verschijnen mag ik hem ook lezen, dus dan zal hij wel voorbijkomen op mijn blog.

Ben je net als ik erg nieuwsgierig? Doe dan mee met de winactie! Je krijgt het boek dan na verschijnen opgestuurd.

Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten of jij naar Ibiza op vakantie zou willen
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk vrijdag 8 april, zaterdag 9 april neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 11 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! Bedankt voor alle reacties. De meesten van jullie zouden, net als ik, best naar Ibiza willen! En dan niet om te feesten, maar om van de natuur/cultuur te genieten, mét een spannend boek 😉
De winnaars hebben een mailtje gehad. Gefeliciteerd Diana, Shanne en Christina!

-X- Judith

79 thoughts on “Winactie: Ibiza (verschijnt in april!) #biebmiepje3jaar

 1. Dit lijkt mij een super leuk en spannend boek om te lezen. Ik zou ook wel eens naar Ibiza op vakantie willen, lekker in de zon liggen en wandelen over de boulevard. Uiteraard hoop ik dat mijn zonvakantie niet een nachtmerrie wordt!

 2. Heerlijk! Ik ga over een paar maanden naar Ibiza! zonder man en kids, dus eindelijk weer eens tijd voor een boek

 3. Dit lijkt mij een enorm spannend boek te zijn! ?

  Ik best eens naar Ibiza willen gaan maar dan wel op een rustig plekje op het eiland.

 4. Ik hou eigenlijk niet zo van verre reizen maar ik ben in februari in Brazilië geweest en ja… Waarom eens niet naar Ibiza? Altijd leuk om andere landen, steden, culturen etc te leren kennen. Alleen jammer dat we er zolang voor moeten vliegen.
  Ik ben alvast benieuwd naar dit boek!

 5. Wat leuk dat je de boeken al mag verloten zonder het eerst zelf gelezen te hebben! Ik heb gehoord dat Ibiza niet alleen een feesteiland is maar dat er ook een heel mooi rustig noordelijk deel is om te ontdekken, daar zou ik graag naartoe op vakantie gaan, met deze thriller in mijn koffer!

 6. Dit lijkt me nou een heel erg leuk boek. Ik zou wel eens naar Ibiza willen, lijkt me heerlijk een zonvakantie. Helaas gaan wij dit jaar niet op vakantie.

 7. be happy op ibiza en keer relaxed terug naar Nederland, dat wil ik ook wel meemaken. Ik hoor de vogeltjes al fluiten en voel de zon op mijn huid…
  laat dat boek maar mijn kant uitwaaien….

 8. Ik zou heel graag naar Ibiza willen. Zijn de laatste 3 jaar al niet meer op vakantie geweest. Helaas vindt mijn man Ibiza nog steeds te veel een party eiland, dus denk niet dat Ibiza er voorlopig in zit! Misschien kan ik een stukje Ibiza ervaren als ik het boek lees 😉

 9. Ik zou zeker naar Ibiza willen, maar sterker nog we gaan ook!
  Deze keer bezoeken we een andere kant van het eiland. de vorige keer was supergoed bevallen!

 10. Ik doe graag mee!
  Ik zou zeker naar ibiza willen, ik heb er veel positieve dingen over gehoord en het lijkt me zalig!
  Ik volgde al op bloglovin; zoelouwerse

  liefs, Zoë

 11. Wat zou ik weer graag een keer op vakantie gaan naar Ibiza. Rond mijn twintigste ben ik daar 2 x geweest…echt waanzinnig! Geweldige feesten, prachtige stranden, leuke,aparte mensen. Een bootreisje naar Formentera is ook aan te raden, want dat is ook prachtig!

  Een reisje naar Ibiza zal er nu vast niet van komen, maar waarschijnlijk leef ik me zo in, in het boek Ibiza van Kiki van Dijk, dat het weer voelt alsof ik op Ibiza ben! Wat lijkt het me fantastisch!

 12. Klinkt als een heerlijk land om in de zomer naartoe te gaan!
  Waag graag een kans!
  Volg op twitter (@Baseball14Lover) en bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.