Hoera! #biebmiepje3jaar

#biebmiepje3jaar

She reads books as one would breathe air, to fill up and live
Annie Dillard

#biebmiepje3jaar
Niet te geloven, mijn blog bestaat vandaag alweer drie jaar! Ik deel al drie jaar mijn liefde voor boeken en de boekenwereld met jullie via mijn biebmiepje boekenblog en mijn social media kanalen.
Wat ben ik dankbaar voor alles wat mijn blog me heeft gebracht. Het bloggen, het lezen en de superfijne contacten maken me echt heel gelukkig. En zoals jullie misschien wel weten was geluk het afgelopen half jaar niet vanzelfsprekend door mijn burn-out en depressie… (bedankt voor alle lieve woorden!)

Wie jarig is trakteert
Om mijn blogverjaardag te vieren (en ook een beetje om te vieren dat het echt alweer een stuk beter met me gaat!) organiseer ik de komende dagen een aantal winacties. Er zijn een heleboel lieve uitgevers die hebben willen meewerken, dus ik hoop dat ik een aantal van jullie heel erg blij ga maken de komende tijd! Zo komt er een actie met Nachtblauw, met de nieuwste Karin Fossum, met een boek wat nog moet verschijnen, en nog veel meer… Hou mijn blog en social media dus goed in de gaten!

hoera
Hoe volg je biebmiepje?

 • Uiteraard de belangrijkste manier: www.biebmiepje.nl
  Je kunt je aanmelden voor mail-updates, per nieuw bericht of per week.
 • Facebook: www.facebook.com/biebmiepje
  Op naar de 750 likes!
 • Twitter: @biebmiepje www.twitter.com/biebmiepje
  Op naar de 1300 volgers!
 • Instagram: @biebmiepje www.instagram.com/biebmiepje
  Op naar de 800 volgers!
 • Pinterest: @biebmiepje www.pinterest.com/biebmiepje
  Op naar de 400 volgers!
 • Bloglovin’: www.bloglovin.com/blogs/biebmiepje-6843433
  Op naar de 350 volgers!
 • Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/judith-van-pel-791331118
  Ik ben daar nieuw, dus alle connecties zijn welkom!

Op naar nog veel meer blogverjaardagen!
-X- Judith

30 thoughts on “Hoera! #biebmiepje3jaar

 1. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je 3-jarig blogbestaan 🙂 Op naar de 4 (en de 5, en de 6, etc. :D) Ik ga je blog in de gaten houden voor de leuke acties (dat deed ik ook al zonder acties, maar toch)

 2. Lieve Judith, Van harte gefeliciteerd met je biepmiepje3jaar en fijn om te lezen dat het beter met je gaat. Ik lees heel graag je recensies, doe er regelmatig mijn voordeel mee. Dikke kus Tantetje

 3. Ontzettend leuk voor je, gefeliciteerd! Plak er vooral nog 3 jaar aan vast! Ik lees iedere dag met veel plezier jou blog. Voor mezelf maar ook voor leuke boeken voor me kids ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.