Disney Frozen Fever: lees & luisterboek

Frozen Fever

Dit is het verhaal over hoe koningin Elsa Prinses Anna verraste met het mooiste verjaardagsfeest ooit. Je kunt het verhaal met mij meelezen in je boek. Als je dit geluid hoort, weet je dat je de bladzijde moet omslaan. Laten we beginnen!

Achterflap
“Anna is jarig! Elsa, Olaf, Kristoff en Sven doen hun best om voor Anna het mooiste verjaardagsfeest te organiseren dat zij zich maar kan wensen.
Op de cd staat het verhaal, met muziek en stemmen uit de film. In je boek kun je meelezen. Als je een geluidje hoort weet je dat je de pagina moet omslaan”

‘Olaf, wat ben je aan het doen?!’
‘Nee, ik eet geen taart!’
‘Olaf!’
‘Maar het is een ijstaart, Elsa!’
‘En hij is voor Anna.’
Olaf haalde het stuk uit zijn mond en plakte het terug op Anna’s taart.

Mijn mening
Dat ik gek ben op Frozen, de film en boeken die erover verschijnen, weten jullie wel. Ik kon het dus niet laten om dit nieuwe verhaal, Frozen Fever, te bespreken op mijn blog. Ik besprak al eerder Disney Lees & Luisterboeken van Uitgeverij Rubinstein, die vind je hier. Ook deze is weer erg leuk.

De bekende Frozen figuren Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven zijn allemaal aanwezig in dit vervolg op Frozen. Anna is jarig en koningin Elsa wil haar een onvergetelijke verjaardag geven, omdat het de eerste is die ze samen vieren sinds jaren. Natuurlijk gaan er dingen mis en bezorgt de klunzige Olaf je wat lachmomenten.

Je kunt dit verhaal voorlezen, zelf lezen of meelezen met de bijgeleverde cd. Daarop wordt het verhaal voorgelezen en komen de échte stemmen uit de film voorbij. Superherkenbaar dus voor alle Frozen-fans.
Dit Disney Lees & Luisterboek is heel erg leuk, multifunctioneel en ook nog eens leerzaam, want meelezen is goed voor de leesontwikkeling.
Een fijne aanwinst voor je (kinder)boekenkast!

Frozen Fever
ISBN 9789047621003 – Uitgever: Rubinstein – 32 pagina’s – Verschenen: januari 2016 – Vertaald door: Laura Hak – Verteld door: Huub Dikstaal
Koop je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.