Mijn Man: Obsessie – Jodi Ellen Malpas

Mijn man obsessie
Samenvatting
“Deze man is zo perfect dat het bijna pijn doet. […] In zijn heldere, moerasgroene ogen ligt een veel te intense blik, en de stoppels op zijn vierkante kaaklijn verhullen op geen enkele wijze hoe knap hij is. Hij is licht gebruind en gewoon… O god, hij is gewoon woest aantrekkelijk. Heer van The Manor?”

Ava O’Shea, 26, is een succesvolle interieurarchitect. Normaal werkt ze nooit buiten Londen, maar nu is er speciaal om haar verzocht. Ze moet voor een kennismakingsgesprek naar The Manor toe, een landhuis. Daar aangekomen blijkt niet alleen het huis imposant en in perfecte staat, maar de eigenaar ook. Wat wil deze woest aantrekkelijke Jesse Ward van haar? Hij wil haar niet alleen voor de opdracht, deze dominante, zeer zelfbewuste man heeft zijn zinnen op Ava gezet. Ze probeert hem te weerstaan, maar valt tegen beter weten in voor zijn charmes.
Maar waarom wil Jesse niks over zichzelf loslaten? Ava weet zijn leeftijd niet eens… Hoe lang zal hun relatie, die vooral op lust gebaseerd lijkt te zijn, standhouden?

Auteur
“Jodi Ellen Malpas is de nieuwe it-girl onder de eroticaschrijfsters. Ze is ontdekt door een groot en gerenommeerd literair agentschap toen haar in eigen beheer uitgegeven Mijn man een overweldigend succes bleek. Jodi woont met haar man en kinderen in het Verenigd Koninkrijk.”

Mijn mening
Ik heb dit boek gelezen voor Boekreviews.nl, dus als je wilt weten wat ik ervan vond klik je hier.

Mijn Man: Obsessie
ISBN 9789401600958 – Uitgever: Xander Uitgevers – 489 pagina’s – Verschenen: juli 2013 – Originele titel: This man – Vertaald door: Textcase – Deel 1 in de Mijn man-trilogie
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

7 thoughts on “Mijn Man: Obsessie – Jodi Ellen Malpas

 1. Ik heb je review gelezen.
  Word een beetje geïrriteerd van de dominante Rijkaard en het onbenullige meiske a la grijze tinten.
  Toch lijkt het mij een leuk idee om een “erotische literatuur” lijst samen te stellen.
  Met de nadruk op “literatuur”.
  Heb jij wat ideeen?

  1. Oeff, literatuur… Het meeste wat ik gelezen heb valt daar niet onder. Ik denk wel dat de boeken van Renee van Amstel daar al beter bij passen. Een écht verhaal. Dagboek van een submissive? Is iig biografisch. Wie weet komt er nog meer naar boven! 😉

 2. Ik vind Ava juist helemaal niet een grijs muisje. Zeker in de andere delen niet! 1 van mijn favo erotische trilogieën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.