Sinterklaas win-actie!

sinterklaas
Volgende week vrijdag is het 5 december, pakjesavond, en dat betekent: kadootjes! Ik mag van Aerial Media Company voor Sinterklaas spelen en maar liefst twee boeken van Amanda Prowse weggeven. Twee meeslepende romans waar liefhebbers van Maeve Binchy en Katie Fforde van zullen smullen. Ik mag ze zelf ook lezen en ik ben in ieder geval al helemaal verliefd op de prachtige covers.

De boeken:

Een beetje liefde
De eerste is Een beetje liefde:
“Pru is de charmante eigenaresse van een goedlopende patisserie in Mayfair. Ze draagt Chanel en heeft een duur kapsel. Ze heeft de uitstraling van een succesvolle zakenvrouw vol zelfvertrouwen. Maar om te bereiken wat ze nu heeft, heeft Pru vreselijke dingen moeten doen. En ze doet er alles aan deze verborgen te houden. Zeker nu ze voor de eerste keer in haar leven ontzettend verliefd raakt. Een beetje liefde is een boeiend en hartverscheurend verhaal dat je niet meer loslaat.”

Wat heb ik gedaan
En de tweede Wat heb ik gedaan?:
“Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van het gezellige huis gluurt, zie je het leven van een gelukkig gezin. Alle wereldse problemen zijn buitengesloten. Het plaatje waar iedere vrouw van droomt. Maar schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke nachtmerrie. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.Wat heb ik gedaan is een meeslepend boek over angst, vechtlust, verlies en hoop dat je boeit tot de laatste bladzijde.”

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is met een geldig e-mailadres te reageren op dit bericht. Laat me weten welk boek je wilt winnen en waarom.

De actie loopt tot en met dinsdag 2 december 12:00. Die middag zal ik de winnaars bekendmaken. Als je gewonnen hebt reageer dan zo snel mogelijk, dan valt je prijs hopelijk 5 december op je mat!

0 thoughts on “Sinterklaas win-actie!

 1. Wat een leuke actie!Ik ga voor boek 1.De kaft én de titel (en natuurlijk de inhoud) spreken mij aan.Iedereen verdient toch ‘Een beetje liefde’.?

 2. Wat heb ik gedaan lijkt mij een heel mooi boek. Van Amanda Prowse heb ik wel gehoord, maar nog nooit iets gelezen. Een mooie kans om kennis te maken met haar boeken. Ik doe dus graag mee aan deze ontzettend leuke Sinterklaas win-actie.

 3. Heel graag doe ik mee voor het boek Een beetje liefde. Ik ben heel benieuwd naar de vrouw achter het masker van dure kleding, parfum etc. Wat zou ze voor vreselijks gedaan hebben en vindt ze toch nog de liefde?

 4. Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Graag doe ik mee voor het boek: Wat heb ik gedaan.
  Maakt me nieuwsgierig wat ze heeft gedaan, maar ook hoe gaat ze met haar angst en vechtlust om…heeft ze genoeg vechtlust om haar angst en verlies te overwinnen ? Wat is haar hoop en komt die uit ? Boeiend boek met alle ingrediënten van het ware leven.

 5. Ik ben zelf regelmatig in de keuken terug te vinden terwijl ik een lading koekjes/muffins/cakejes/… aan het bakken ben. Een boek waarin het hoofdpersonage de eigenares van een patisseriezaak is spreekt me dan ook meteen aan. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar ‘Een beetje liefde’

 6. Wat heb ik gedaan, lijkt mij een ontzettend goed verhaal. Misschien heeft het iets te maken met huiselijk geweld dat uit de hand is gelopen. Dat spreekt mij erg aan, aangezien ik vroeger thuis daar al op jonge leeftijd mee werd geconfronteerd. En een beetje verliefd heb ik al 🙂

 7. Ik weer niet zeker of mijn reactie is doorgekomen

  Zoals ik al op instagram zei de cover van Wat heb ik gedaan?:♥ it
  ben ook erg benieuwd naar de inhoud van dit boek

 8. Graag zou ik kans maken op Een beetje liefde! Lijkt mij een mooi boek, heerlijk smullen! Kan ik ook meteen kennis maken met deze auteur!

 9. Een beetje liefde lijkt me echt een geweldig boek! Ken de auteur, en heb al eens over dit boek gehoord en gelezen. Ik doe natuurlijk heel graag mee voor dit leuke boek! Een leuk sinterklaas-extraatje hihi. wij vieren dit jaar helaas geen sinterklaas en mag mijn schoen ook niet meer zetten haha…. Met dit boek kom ik de koude wintermiddagen vast door 😉 fijn weekend. Groetjes ilse

 10. Ik ga voor de mooiste kaft ‘een beetje liefde’. Ik draag namelijk ook Chanel ?, heb geen duur kapsel, maar ik lees dan wel weer graag! En daar horen mooie boeken bij van auteurs die mij nog onbekend zijn. Ben zo nieuwsgierig naar deze schrijfster…

 11. Denk denk denk……….. ik ga voor “Een beetje liefde”, ik vind de kaft erg mooi (jaja, lekker oppervlakkig antwoord haha). Na alle literatuur die ik dit jaar las, kan ik wel een goede roman gebruiken, even lekker relaxen 😀

 12. Gelukkige ik dat ik ben heb afgelopen week ‘Wat heb ik gedaan?’ mogen ontvangen! (Op Goodreads staat aangegeven dat dit het tweede deel is?) Heel graag zou ik eerst ‘Een beetje liefde’ willen lezen, bovendien lijkt dit mij ook een prachtig boek! Alleen de cover al, en heerlijk waar het verhaal zich afspeelt! Graag maak ik kans op dit boeiend en hartverscheurend verhaal! Iedereen kan wel een beetje liefde gebruiken!

 13. We doen (helaas) niet aan Sinterklaas en daarom kan ik “Een beetje liefde’ wel gebruiken ’t lijkt me een boeiend boek om lekker in weg te duiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.