Hoera! #biebmiepje9jaar (thriller-winactie!)


 Hoera! #biebmiepje9jaar
Deze week bestaat mijn blog alweer 9 jaar! Ik verloot daarom weer wat boekenpakketten! Het tweede is een verrassingspakket met 9x een thriller! 
Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit verrassingspakket?

De winactie is afgelopen! Winnaar Lian vdB heeft een mailtje gehad! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór maandag 28 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (De verzendkosten zijn dit keer voor mij, maar alleen naar adressen in Nederland, sorry!)

Succes!
-X- Judith

PS: Het lijkt me eigenlijk niet nodig om te melden, maar: de boeken zijn uiteraard niet bedoeld voor verkoop! Doorgeven mag altijd. -X-

PPS: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via de Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (Hoeven geen boeken te zijn! Koop/bestel die liever bij de fysieke boekhandel!!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

75 thoughts on “Hoera! #biebmiepje9jaar (thriller-winactie!)

 1. Wederom gefeliciteerd met je prachtige blog dat al 9 jaar bestaat. Wat zou ik je pakket graag winnen. Ik houd van thrillers en het is altijd leuk om verrast te worden. Zo kom ik misschien eens bij boeken uit, die ik anders aan me voorbij laat gaan.

 2. Gefeliciteerd ik lees met veel plezier je blogs en wauw nu weer zo n gave winactie. Ik maak heel graag kans op dit prachtige pakket.

  Gr sissy

 3. Gefeliciteerd met 9 jaar bloggen! Hartelijke gelukswensen! Natuurlijk wil ik ook meedoen! Wie niet voor zo’n prachtig pakket.

 4. Van harte gefeliciteerd! 9 jaar, wat een commitment. Ik ben dol op thrillers dus doe graag mee met de winactie van vandaag!! :).

 5. Gefeliciteerd met je jubileum! Ik doe graag mee. Ook mijn moeder en zus zijn dol op thrillers, dus ik zou het met de delen!

 6. Wat een super gaaf pakket ! Ik word hier zo extreem blij van. 🥰 Ik doe dus heel graag mee. Van harte gefeliciteerd!

 7. Jeeeej! Gefeliciteerd! Ik volg je met veel plezier op insta en heb al vaak van je boekentips gebruik gemaakt! Dit pakket zou een mooie aanvulling zijn op mijn boekenkast! Ik doe graag mee met de actie!

 8. Gaaf! Een pakket met thrillers is hier in huis bij meerdere mensen meer dan welkom! Dus ik doe graag mee 😄

 9. 9 jaar van harte gefeliciteerd 🥳 ik loot graag mee en als ik win gaan ze als ik ze gelezen heb naar mijn moeder van 80

 10. Nogmaals gefeliciteerd. Hoop dat je nog vele jaren vol passie #biebmiepje draaiende houdt.
  En wederom vind ik het geweldig aardig van je, dat je zo’n prachtig boekenpakket verloot. Thrillers, nou dan MOET ik meedoen hoor.

 11. Heel hartelijk gefeliciteerd met alweer 9 jaar bloggen! Súperknap! Die 10 jaar aantikken komt dan zeker weten ook wel goed. Ga zo door!! Wat leuk oom dat je dit met ons wil delen. Ik doe graag mee, heb thrillers dit jaar herontdekt.

 12. Gefeliciteerd!
  Wat een heerlijk pakket! Ik geef mijn boeken vaak aan familie of bekenden door na het lezen of ze komen in mijn minibieb.

 13. Hoi Judith

  Van harte gefeliciteerd en ga nog vele jaren zo door!
  Ik doe graag mee met jouw winactie.

  Lieve groet van Diane

 14. Negen jaar alweer! Gefeliciteerd 🥳
  Maar niet uitrekenen hoeveel boeken jij gelezen hebt in al die jaren 😉
  Ik doe heel graag mee! Succes met het tiende jaar!

 15. Wauw, alweer 9 jaar, en hopelijk nog veeele jaren te gaan! 🎉 Ik doe heel graag mee voor het winnen van de doos met thrillers, lijkt me super! Liefs 🌸

 16. Gefeliciteerd! Op naar de tien! Ik doe graag mee, thrillers zijn mijn favorieten dus ik laat me graag me verrassen 😉

 17. Je maakt er echt een geweldig feest van met die pakketten boeken. Mijn man en mijn vriendin zijn gek op thrillers. Ik waag een kansje voor hen.🤞🤞🤞

  Fijn weekend, Margaret

 18. Het feestje blijft maar duren. Ik waag ook graag een kansje voor dit mooie pakket boeken. Lekker ijskoude thrillers lezen op warme dagen de komende zomer.

 19. Hartelijk gefeliciteerd met je 9 jarig jubileum
  Ik waag graag een kans , kan ik de boeken samen met me zus lezen en daarna in onze mooie dorpsminibieb ,die supergoed loopt

 20. Wederom gefeliciteerd! Wat een geweldig pakket is dit! En dan ook nog mijn favoriete genre, dus ik doe heel graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.