Biebmiepje ruimt weer op: winactie #12 Prentenboeken


Biebmiepje ruimt weer op #12
Wij gaan nu echt bijna verhuizen, alle boeken zijn ingepakt en ik heb er tóch nog een aantal die weg mogen! Tijd dus om weer wat boeken te verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,75, BE €19,50). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit boekenpakket is een pakket met 9 lieve prentenboeken! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

Winactie afgelopen! Gefeliciteerd Bertine! Jij hebt een mailtje!

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • Je reageert vóór donderdag 21 januari, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL/ €19,50 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de (zichtbare ) titels wat beter te zien zijn…

73 thoughts on “Biebmiepje ruimt weer op: winactie #12 Prentenboeken

  1. Wat een leuke winactie!
    Hier een juf die houdt van lekker veel voorlezen, dus dit zou zeker goed uitkomen!
    Hartstikke leuk om ook je blog te volgen, zodat ik tips kan lezen over leuke boeken.

  2. Hier doe ik wel heel graag aan mee voor mijn dochter van 28 manden! <3 Zij praat nog niet echt maar zij begint steeds meer interesse te tonen in woorden. Vooral als wij boeken voorlezen vind zij dat super geweldig en wijst ook alles aan om te weten hoe iets heet. Van alle boeken in dit pakket hebben wij er nog geen enkel dus dat zou echt super interessant zijn voor haar omdat het alles nieuw is. *fingers crossed*

  3. Ik doe graag mee voor mijn klas. De kinderen in mijn klas zijn gek op prentenboeken. tijdens de online lessen probeer ik ook minimaal 2/3 keer per week te blijven lezen.
    Deze boeken zouden een mooie aanvulling zijn.
    Succes met de verhuizing!

  4. Hallo,
    Wat een ontzettend leuk idee deze boeken win actie, ik zou het graag willen winnen voor mijn kleinzoon Boris. Die vind het heerlijk om voor gelezen te worden.
    Groetjes Jacqueline Ewalt

  5. Ik kan zo genieten van (het voorlezen van) prentenboeken… dus ik doe deze keer graag mee! Ga ik ze eerst voorlezen aan mijn eigen zoon (4 jaar) en daarna neem ik ze mee naar mijn groep 2! Hopen dat we gauw weer elkaar mogen zien in de klas.
    Bedankt voor de kans!

  6. Wat een superleuk pakket. Dat zouden mijn leerlingen fantastisch vinden. De voelsprieten staat al lang op mijn lijstje. Het lijkt mij een mooi boek voor mijn gevoelige hb leerlingen.
    Liefs HB juf

  7. Wauw een super leuke actie! Ik zou de boeken heel graag winnen voor de lieve kleuters in mijn klas. Ze zijn dol op (voor)lezen. Mooi cadeau voor als de scholen weer opengaan!

  8. Ohh superleuk. Lize wordt op 18-3 1 jaar en dit zou echt een perfect cadeautje zijn. We houden heel erg van lezen en Lize is fan van woezel en pip.

  9. Wow! Dit pakket zou ik heel graag winnen voor mijn lieve kleuters in het speciaal basisonderwijs. Veel leerlingen met taalontwikkelingsproblemen dus boeken zijn bij ons onmisbaar. ❤

  10. Heel graag loot ik mee om deze boeken samen met mijn kleindochtertjes te lezen. We zullen er samen uren leesplezier aan beleven

  11. Wat een super leuk pakket! Maak graag kans voor mijn dochter van 4 die gek is op verhalen én haar klasgenootjes. Ze zijn in oktober begonnen met een instroomklas, dus denk dat de juffen ook heel blij zullen zijn met zoveel mooie prentboeken!

  12. Met onze stichting helpen we statushouders sneller te integreren en de Nederlandse taal te leren. Omdat we vanwege corona geen taalactviteiten kunnen organiseren, zijn we een YouTube kanaal begonnen, waarop we eenvoudige verhalen voorlezen. Maar we zijn een beetje door de leuke kinderboeken heen. En corona lijkt nog lang niet verdwenen, we kunnen dus nog heel veel voorleesvideo’s maken.

  13. Wat een leuk kinderboekenpakket, ik doe mee voor zowel mijn neefje en nichtje, als de twee dochtertjes van mijn nieuwe buren, mocht ik winnen dan ga ik ze eerlijk verdelen, uiteraard naar leeftijd.

  14. Wat een heerlijk pakket voor mijn kleinkinderen! Voor ieder kind en fijn boek! In deze tijd is voorlezen en samen een prentenboek bekijken geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.