Mijn favoriete niet-boekenblogs

LOGO biebmiepje
Mijn favoriete niet-boekenblogs

Ik lees minder blogs van anderen dan ik zou willen (daar voel ik me best eens schuldig over, herken je dat?), ik heb er gewoonweg de tijd niet voor. Of ik zou minder tijd in lezen en zelf bloggen moeten steken 😉
Wat ik wel lees zijn voornamelijk boekenblogs van mede-bloggers waar ik inmiddels een leuke band mee heb. Maar naast die boekenblogs lees ik ook heus weleens wat anders! En ik wil mijn 4 favoriete niet-boekenblogs met jullie delen:

More Please
MorePlease.nl

More please! is van Noraly, ze is getrouwd en moeder van drie prachtige kindjes. Noraly heeft al jaren ervaring in de media en marketingwereld. Op dit moment werkt ze bij de media afdeling van de ANWB.
Ze blogt over van alles; interieur, reizen, moederschap… En al die fijne blogs gaan gepaard met haar prachtige zelfgemaakte foto’s. (ik ben verliefd op haar kindjes en haar prachtige frisse interieur!)
Iedere blog van Noraly is een genot om te lezen én te zien.

Fantastic Moms
FantasticMoms.nl

Op Fantastic Moms bloggen vriendinnen Martine en Jessica over alle aspecten van het moederschap. Ja, alle! De leuke dingen uiteraard, maar ook de minder leuke kanten. Ze zijn heel open en eerlijk, verfrissend!
Ook komen er op hun blog o.a. artikelen voorbij over speelgoed, boeken en mode.
Een leuke, vlotte en humoristische blog waar je als moeder herkenning uit haalt en waar je veel leuke tips vindt.

Life of Chrisje
LifeOfChrisje.nl

Op Life of Chrisje blogt Christa over haar leven. Ze schrijft de mooiste en ontroerendste artikelen over chronisch ziek zijn, tegenslagen, haar gezin, haar ouders…
Uit alles blijkt wat een mooi, sterk en optimistisch mens Christa is. Ze inspireert mij enorm!

By Dagmar Valerie
ByDagmarValerie.nl

Ook Dagmar is zo’n inspirerend en positief mooi mens, ze heeft CVS en Fibromyalgie, maar dat houdt haar niet tegen om haar droom te leven. Haar blog straalt vrolijkheid uit en haar artikelen zijn heerlijk om te lezen.
Dagmar blogt over allerlei leuke dingen; Beauty, Happiness, Reizen, Boeken… En dat alles is overgoten met het Dagmar-sausje van enthousiasme en positiviteit.

Dit waren mijn favorieten! Nu ben ik benieuwd: wat is jouw favoriete niet-boekenblog?
-X- Judith

9 thoughts on “Mijn favoriete niet-boekenblogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.