Mini-recensie: Mannenpakken/Vrouwenhakken – Jessica Maes & Suzanne Slotboom

Mannenpakken vrouwenhakken
ISBN 9789491773129
Uitgever: Palmslag

Milou (25) komt erachter dat ze op vrouwen valt en zet haar eerste stappen in het lesbische datingcircuit. Ze krijgt een relatie met Fien, maar of Fien die relatie net zo serieus neemt als Milou? En ondertussen lijkt ze ook nog haar beste vriendin Soes kwijt te raken door haar uit de kast komen…

Het originele aan deze chicklit is dat het een chick-on-chicklit is: “De eerste Nederlandse en Belgische lesbische chicklit”. Het verhaal had op sommige puntjes iets soepeler mogen lopen, maar Mannenpakken/Vrouwenhakken is gewoon een heerlijk en humoristisch verhaal over liefde en vriendschap, waarin veel vooroordelen aan bod komen. Goed voor een paar fijne uurtjes ontspanning!

0 thoughts on “Mini-recensie: Mannenpakken/Vrouwenhakken – Jessica Maes & Suzanne Slotboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.