Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: Bob Popcorn 4


 Hoera! #biebmiepje10jaar
Het is mijn 10e blogverjaardag!  En om dat te vieren heb ik in samenwerking met allemaal lieve uitgeverijen een aantal winacties georganiseerd! Een heuse win 10-daagse!
Als 4e winactie mag ik met dank aan Uitgeverij Querido een exemplaar van het Tijgerlezen-boek Bob Popcorn (4): Meesterkok, van Maranke Rinck & Martijn van der Linden, verloten:


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op Bob Popcorn: Meesterkok?

Winactie afgelopen! Winnaar Leontine heeft een mailtje ontvangen!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • De winactie loopt één dag, dus ik neem zondag 26 maart contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 2 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

19 thoughts on “Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: Bob Popcorn 4

 1. Deze ontbreekt nog in de schoolbieb, tot spijt van onze leerlingen. Als biebouder doe ik graag voor hen mee (maar ik lees het eerst nog even zelf want deze heb ik zelf ook nog niet gelezen).

 2. Ik ben net begonnen met het voorlezen van Bob Popcorn aan mijn 5-jarige (ook omdat ik zelf zo nieuwsgierig was) en het smaakt naar meer!! Een nieuw deel is daarom superwelkom! Wat een tof verhaal!

 3. Wat een fantastische boeken zijn er te winnen! Ook voor deze waag ik weer een kansje. Heel leuk voor de schoolbieb! De koekjes zijn heerlijk! Fijne dag!

 4. Ik heb Bob Popcorn zo vaak gepromoot op scholen dat ik er zelf ook verslingerd aan ben geraakt. Ik ben nu zo benieuwd naar deel 4 😍. Graag loot ik mee! Enne… gefeliciteerd Biebmiepje Judith, met dit mooie jubileum! 🥳🥳🥳

 5. Allereerst van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met deze toffe winactie. De leerlingen in mijn praktijk voor remedial teaching zijn dol op de serie Tijgerlezen. Maar dit toffe exemplaar heb ik nog niet. Ik doe dus graag mee met de winactie!

 6. Gefeliciteerd 🥳 biebmiepje Judith met je 10-jarig jubileum! 🎉
  Ik doe heel graag mee met deze gave winactie! Bob Popcorn promoot ik regelmatig in mijn leesclubs of tijdens een boekpromotie op scholen. Dit deel ken ik nog niet. Benieuwd! Dus wie weet 🤞🍀

 7. Bob Popcorn is favoriet bij mijn jongens thuis en bij de kinderen in mijn klas. Dit deel zouden wij graag toevoegen aan onze collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.