Winactie 25 jaar Simone van der Vlugt


Simone van der Vlugt 25 jaar schrijver!
25 jaar geleden kwam bij Uitgeverij Lemniscaat Simones debuut De amulet uit. Ter ere van dit jubileum verschenen zeven van haar bekendste historische jeugdboeken opnieuw, volledig herzien uitgegeven, in een mooie luxe uitvoering.
Om het feestje van Simone een beetje mee te vieren, mag ik van Lemniscaat een aantal van jullie blij maken met deze mooie edities! Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Ik mocht begin dit jaar het jubileumfeest van Simone meevieren bij Uitgeverij Lemniscaat. Heel bijzonder!

Winnen!
Ik mag 3 mensen blij maken met 2 ‘nieuwe’ titels!
Als je gewonnen hebt kun je kiezen uit de volgende heruitgaven:

  • De guillotine
  • Schijndood
  • Zwarte sneeuw
  • De slavenring
  • De bastaard van Brussel
  • Bloedgeld
  • De amulet


Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie is inmiddels afgelopen! Van harte Lotte Z., Branco S. en Sylvia H.! Jullie hebben een mailtje ontvangen!

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • Leuk als je ook Uitgeverij Lemniscaat en Simone van der Vlugt volgt of een duimpje geeft (FB/Insta)
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • Je reageert vóór maandag 7 september, want dan neem ik contact op met de 3 winnaars
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

P.S.: 25 augustus verscheen Simones nieuwste historische roman De Kaasfabriek en: afgelopen vrijdag werd Simone benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau!  Van harte lieve Simone! Op naar nog heel veel mooie mijlpalen als auteur!

126 thoughts on “Winactie 25 jaar Simone van der Vlugt

  1. Ik vind het heerlijk om over geschiedenis te lezen; en op de manier waarop Simone het brengt, lijkt het of je er midden in zit. Ik doe graag mee, want wat zijn dit prachtige uitgaven.

  2. Ik doe heel graag mee, ik heb deze boeken vroeger verslonden van de bieb en zou ze graag zelf willen hebben. De slavenring was mijn favoriet. Dusik ga voor de E.
    Leuke actie!!

  3. Wat heb je weer een leuke actie Judith.
    De kaasfabriek ga ik in de herfstvakantie lezen, ben nu zelf druk bezig om mijn minibieb in orde te maken voor de opening binnenkort.
    Het lijkt me tof om De Guillotine of Zwarte Sneeuw te winnen en te kunnen lezen.

    Groet van Patricia

  4. Wat een leuke actie, en wat terecht dat jij ‘m mag doen, als grootste fan van Simone vd Vlugt! Ik doe ook graag mee met de winactie, spannend!

  5. Wat een leuke actie. Deze boeken komen heel goed van pas in de bibliotheek op de school van mijn vrouw. Dan kan de jeugd ook deze mooie boeken lezen.

  6. Ik heb bijna alle boeken van Simone alleen deze serie nog niet. Dit lijkt me geweldig om met onze 3 zoons te gaan lezen.

  7. Wat een mooie winactie. Ik was als kind al dol op historische boeken, maar was net te oud om de jeugdboeken van Simone mee te pikken. Nu geniet ik wel van haar boeken, gisteren schilderslief uitgelezen, heel mooi.

  8. Hier doe ik graag aan mee. Met kinderen die geschiedenis als favoriet vak hebben, zijn deze boeken zeker welkom. En zelf wil ik ze ook graag lezen.

  9. Heel erg graag zou ik zo een juweeltje winnen. Niet alleen mooi in de kast, maar trots dat ik hem heb en dan weer zo een prachtig historisch verhaal mogen lezen. Geweldig.

  10. ???ge-wel-dig leuke actie. Ik doe supergraag mee voor mijn zoon, maar eigenlijk het meeste toch voor mezelf?. Ik geniet enorm van Simones boeken en heb recent de Slavenring gelezen. Zeer benieuwd naar de overige titels. Blij dat ik deze actie zag op de story van Simone haar insta???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.