Biebmiepje ruimt weer op: winactie #15 NL Thrillers


Biebmiepje ruimt weer op #15
Wij gaan nu echt bijna verhuizen, alle boeken zijn ingepakt en ik heb er tóch nog een aantal die weg mogen! Tijd dus om weer wat boeken te verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,75, BE €25,00). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit voorlopig weer even laatste  boekenpakket is een pakket met 9 NLse thrillers! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

Winactie afgelopen! Winnaar Suus heeft een mailtje ontvangen! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór zaterdag 30 januari, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de (zichtbare ) titels wat beter te zien zijn…

57 thoughts on “Biebmiepje ruimt weer op: winactie #15 NL Thrillers

 1. Heel graag maak ik kans op dit prachtige pakket. Veel succes met de verhuizing en hoe leuk om straks alle boeken weer te kunnen uitpakken! ?

 2. Supergaaf pakket, alweer! Ik doe graag mee. Ik mag vaak boeken van een vriendin lenen, het zou mooi zijn als ik dit pakket zou winnen. Dan kan ze boeken van mij lenen 😉 Heerlijk om zo’n voorraadje te mogen hebben. Daar komen we deze tijd wel mee door!

 3. Wauw wat een mooi pakket!! En wat lief dat je het op deze manier doet!❤️ Ik ben zeer benieuwd naar het boek van Marielle Boersma en dol op thrillers dus ik doe heel graag mee!
  Kan ik ze delen met mijn collega Lian die ook gek is op thrillers!

 4. Tof pakket!?
  Ik maak heel graag weer kans.
  Heerlijk met een dekentje, kopje thee op de bank en de kat op schoot natuurlijk.
  En daarna? Dan geef ik het weer aan iemand anders, een beetje liefde in deze tijd kan geen kwaad ❤

 5. Wederom een leuke winactie, en zo te zien allemaal voor mij onbekende auteurs (lees nog nooit wat van gelezen). Benieuwd of het wat is, succes nog verder met verhuizen.

 6. Wat een gaaf pakket! Hopelijk heb je een mooie boekenkast uitgezocht voor in je nieuwe huis waar al je boeken in kunnen staan. Wat kun je blij worden van boeken, zowel nieuw als oud! Ik heb een nieuwe lees challenge voor dit jaar en daar kan ik deze boeken zeker bij gebruiken:)

 7. Wederom een prachtig pakket boeken. Wat zal dat een ruimte geven als alle pakketten verstuurd zijn. Succes met de verhuizing. Ik doe graag mee

 8. Wat een leuke manier om je boekenplanken wat leger te maken. Ik doe graag mee. Veel succes met de verhuizing en het afscheid van je oude huis!

 9. Waauw, wederom een gaaf pakket samengesteld. Lief dat je ze met ons wilt delen.
  Ik houd van thrillers, dus maak graag kans op dit pakket en zou ze dan samen delen met mijn collega Manon, die ook zo van thrillers houdt

 10. Een heel mooi pakket!. Nu de kinderen thuis online lessen volgen heb ik naast mijn werk en het huishouden ook nog de taak om ook nog voor juf te spelen en de kids te helpen met huiswerk maken!. Soms ben ik ’s avonds zo op dat ik geen geluid meer om me heen kan verdragen. Ik kruip dan graag in mijn bed met een goed boek om zo helemaal tot rust te komen. Even helemaal aan niets anders denken dan aan het verhaal. Zo kan ik heerlijk in slaap vallen om de volgende dag uitgerust het hele riedeltje weer opnieuw te beleven.
  Ik volg je op instagram

 11. Oh lijkt me helemaal fijn! Super om te verloten tijdens de online bingo die we organiseren voor vrienden en familieleden 🙂 dan kunnen we heel veel mensen blij maken!

 12. Hoe gaaf! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care die tegelijkertijd aan het afstuderen is kan wel een boost gebruiken. Deze boeken laten me hoe dan ook ontspannen.. Zelfs op de spannende momenten: ik houd ervan!! Zin in!

 13. Ik waag ook weer graag een kansje voor dit mooie boekenpakket! Ik volg je via Facebook (Mooie rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.