Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)


 Hoera! #biebmiepje7jaar
Dit weekend (22/3) blog ik alweer 7 jaar!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik geef een doos vol thrillers weg!  Misschien een fijne afleiding in deze rare tijd… Lees gauw verder om te zien wat je moet doen om kans te maken: 


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met thrillers en wat extraatjes?

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór woensdag 25 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • De verzendkosten (NL) zijn dit keer voor mijn rekening
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, of je moet de verzendkosten willen aanvullen!)

Succes! En een dikke knuffel voor wie dat nu kan gebruiken!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

P.P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de getoonde  titels wat beter te zien zijn…

110 thoughts on “Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)

  1. 7 jaar! Wat lang en wat ontzettend gaaf! Ik ben dit jaar begonnen met bloggen en leer steeds veel van andere bloggers. Zo ook van jou! Vind het altijd fijn om jou blogs te lezen. Dus alsjeblieft, stop niet! 😉 Van harte gefeliciteerd met het 7jarige jubileum! Ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie

    1. Gefeliciteerd met je jubileum, wat vliegt de tijd! Ik maak graag kans op deze mooie boekenstapel. Ik zie er al heel wat mooie titels tussen zitten! Fijne dag vandaag?

  2. Gefeliciteerd! Dat is al een hele tijd. Ik volg nog maar kort maar blijf dat zeker doen. En ik doe natuurlijk graag mee om spannende boeken te winnen!

  3. Van harte gefeliciteerd, dat is al een hele tijd. Natuurlijk blijf ik je blog volgen maar ik doe ook graag mee met deze mooie winactie.

  4. Gefeliciteerd! Dat is al een behoorlijke tijd. Ik hoop dat er nog veel jaartjes bij mogen komen.

    Ik maak graag kans op dit geweldige pakket. Hier zitten bijna allemaal thrillers in die we nog niet hebben. En die enkele die we wel al hebben daar maken we iemand anders weer blij mee.

    Natuurlijk volg ik je al en ga ik je winactie ook delen.

  5. Wauwdiepauw van harte gefeliciteerd, 7 jaar alweer wat gaat de tijd toch snel.
    Ik hoop dat er nog heel veel jaren bij mogen komen.

    Ik loot heel er graag mee naar dit mooie pakket want afleiding kunnen we heel erg goed gebruiken in deze tijd.

    Liefs Mandy

  6. Natuurlijk vier ik dit feestje graag met je, al 3,5 jaar volg ik je blog en geniet nog steeds van de vele tips die ik ook weer graag met anderen deel ? Ga zo door en op naar de 14 jaar ? En ik maak zeker weten ook graag kans op die mooie boekenprijs ???

  7. Ha Judith, van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Hopelijk komen er nog veel meer!! een erg mooi pakket, ik doe graag mee.

  8. Gefeliciteerd! Thrillers zijn mijn favoriet dus voor dit pakket doe ik graag mee! Zat er stiekem al op te wachten… ???

  9. Van harte gefeliciteerd !
    Ik doe heel graag mee om kans te maken op dit mooie pakket!
    Je weet er altijd weer iets moois van te maken.

    Groetjes

    Jessica

  10. Gefeliciteerd! Wat een toffe verjaardag om te vieren. Ik doe graag mee met de winactie, kan wel wat spannende verhalen gebruiken in deze rare (eenzame?) tijd.

  11. Gefeliciteerd met 7jaar biepmiepje? Ik waag heel graag een kansje,zit al 4weken binnen en kan alleen nog boeken herlezen. ?Zou geweldig zijn om nieuwe boeken te mogen lezen en een geweldig mooi verjaarscadeau de 26e. Geen feest maar wel lezen is een goed alternatief??

  12. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Je bent een inspiratiebron voor mooie boektitels, van kinderboeken tot thrillers tot feelgood! Dank daarvoor!
    En wat een mooie winactie, helemaal in deze rare tijd…

  13. Beste biebmiepje, gefeliciteerd!! weer zo’n leuke winactie. Ik hoop dat ik een kansje waag. Ik werk in de zorg en van veel lezen komt nu niets,maar ik probeer zoveel mogelijk even te lezen vooral voor het slapen gaan. Even het hoofd leegmaken. In de lijst staan veel boeken die ik door jou op mijn tbr-list heb gezet. Bedankt voor de mooie actie en ga vooral door met posten!! Groeten Esther

  14. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, dat er nog veel jaar mag volgen met bloggen en in je leven met geluk en goede gezondheid. Ik doe natuurlijk graag mee.

  15. Aller eerst van harte gefeliciteerd ! Toppertje ! ??
    Ik doe weer graaaag mee met deze winactie. De boeken passen perfect in mijn straatje en heb gelijk een glimlach als ik naar die stapel kijk.
    Ik wens je nog veel mooie blogjaren toe, en dat er nog maar een hoop gave winacties mogen komen ? Succes met het kiezen van de winnaar, dat zal een moeilijke klus zijn

    Xx Sanne ?

  16. Gefeliciteerd! 7 jaar, wat een tijd… En wat fijn dat wij als volgers dat met jou mogen vieren… Je brengt me altijd weer nieuwe boektitels, en ideeën in allerlei genres… bedankt daarvoor! Alleen wat minder voor mijn bankrekening… Ik doe dan ook graag mee met je winactie, kan wel wat nieuw leesvoer gebruiken… zeker in deze rare tijd… wat afleiding is zeker welkom!

  17. Van harte gefeliciteerd???? en nog heel veel fijne en mooie jaren erbij☺️..ik loot ook heel graag mee voor dit mooie leespakket?

  18. Van harte gefeliciteerd! En wat een lekker pakket. Daar kan de hele familie hier wel van genieten tijdens de coronacrisis. We volgen je op insta als reading_family

  19. Ik wordt elke dag heel erg vrolijk van je vlogs. Wil je feliciteren met de 7 jarige bestaan. Ga zo door . Fijn weekend. #doegraagmee

  20. Van harte gefeliciteerd met je 7e verjaardag. Ik zou het boekenpakket graag winnen voor mijn vader. We hebben te horen gekregen dat hij leukemie heeft en moet binnenkort een aantal keer voor een maand chemokuur krijgen in het ziekenhuis. Dan is lezen natuurlijk een ontsnapping aan de realiteit….

  21. Hartelijk gefeliciteerd!
    En wat een mooie winactie weer, ik loot weer mee?
    En een dikke knuffel terug natuurlijk

  22. Gefeliciteerd met 7 jaar, super goed bezig! Zonde dat je het niet uitgebreid kan feesten met het corona maar alsnog de tijd vindt om de lezers te trakteren vind ik gewoon geweldig!
    Ik doe uiteraard ook mee aan deze winactie maar voor mijn schoonmoeder die gek is op thrillers, nu dat zij alleen thuis zit en zij het als een moeilijke periode ervaart, kan ze zeker een pick me up gebruiken.
    Groetjes,
    Elvira ??

  23. Van harte gefeliciteerd Judith! Op naar nog minstens zoveel jaren!

    Ik loot graag mee voor dit mooie pakket, zeker nu de bieb gesloten is en de online bieb en ik nog niet echt vriendjes zijn.

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.