Feestweek winactie 3: Woordnerd + tasje! #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestaat mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het derde wat ik mag weggeven is een exemplaar van Woordnerd van Susin Nielsen, een jeugdboek (mét zo’n leuk linnen tasje!):


Waar gaat het boek over?
Ambrose zit thuis. Zijn moeder wil niet meer dat hij naar school gaat omdat zijn ‘vrienden’ hem bijna hebben vermoord door een pinda tussen zijn boterham te stoppen. Niet dat Ambrose dat erg vindt – door zijn merkwaardige uiterlijk, het feit dat hij zo vaak verhuist en zijn talent om altijd de verkeerde dingen te zeggen was hij al niet erg geliefd op school (understatement van het jaar).
Nee, Ambrose voelt zich veel fijner in het souterrain van een ouder Grieks echtpaar waar hij met zijn moeder woont. Maar dan komt tot schrik van Ambroses moeder de zoon van de Grieken weer thuis wonen: Cosmo, vers uit de gevangenis. Ambrose krijgt van zijn moeder te horen dat hij ver uit de buurt van Cosmo moet blijven. Toch ontdekt Ambrose dat hij en Cosmo een bijzondere liefde delen: scrabble. En hoewel Cosmo er alles aan doet om Ambrose te ontlopen, weet die hem er toch van te overtuigen
om hem mee te nemen naar zijn scrabbleclub. En zijn moeder mag er niet achter komen, want dan komen ze allebei in moeilijkheden.

Ik las dit hartverwarmende verhaal al, mijn recensie en meer info vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

61 thoughts on “Feestweek winactie 3: Woordnerd + tasje! #biebmiepje5jaar

 1. Van harte gefeliciteerd! Wat een gaaf boek, eerst zelf lezen en er daarna mee werken met mijn leerlingen. Ik doe graag mee!

 2. Ik doe graag mee aan je winactie voor mijn dochter, die volgens haar broer een booknerd is, hoe toepasselijk… Gefeliciteerd met je lustrum!

 3. Happy 5!! Ik geniet erg van je blog. Ik hoop dit boek te winnen, dan kan ik het zelf lezen en daarna mijn dochter laten lezen en er samen over praten. Alles wat ik hier over gelezen heb, maakt dat ik het boek zeer intrigerend vind

 4. Gefeliciteerd met je 5jarige jubileum! Waag graag een kansje! Benieuwd naar dit mooie verhaal!
  Volg je zo’n beetje overal, gedeeld via twitter (@TurtleBookwurm)

 5. Een hartverwarmende verhaal …dus lijkt me een bijzonder boek om te lezen! En dan kan je het mooi in dat prachtige linnen tasje meenemen!

 6. Oeh! Alweer een boek van mijn verlanglijstje!! YAY! Natuurlijk moet ik dan wel meedoen.. Wat geef je een hoop toffe boeken weg, echt feest!!

 7. Dit lijkt mij een heel fijn en gevoelig boek, daarom zou ik die graag willen lezen.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.