Winactie: De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden


Ik ontving gisteren een heel leuk mailtje van Uitgeverij Atlas Contact!!
Ik mag twee van mijn lezers blij gaan maken met een fysiek exemplaar van De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden, het langverwachte vervolg op de wereldwijde bestseller De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, en opnieuw een hilarisch verhaal over de bejaarde Allan Karlsson en zijn kompaan Julius.

Waar gaat het boek over?
De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet. In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Winnen!
De winactie is afgelopen en de winnaars hebben mail ontvangen! Gefeliciteerd Nathalie en Willemijn! Bedankt voor het meedoen allemaal!!

  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar!

-X-Judith

74 thoughts on “Winactie: De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  1. Leuk! Ik doe graag mee. Mijn man is helemaal geen lezer, maar heeft het eerste boek hiervan gelezen en was fan. Dus ik doe niet mee voor mijn eigen boekenliefde, maar voor mijn man zijn plezier… 🙂

  2. Doe graag mee! Genoten van het eerste boek over een honderdjarige…, zijn boek over gangster Anders en zijn boek over het bommenmeisje! Hou erg van zijn typische humor 😉

  3. O wow, wat leuk van uitgeverij Atlas Contact. En uiteraard ook voor jou, want dat geeft toch aan dat ze je blog waarderen. Al heel erg genoten van de 100-jarige man met het vorige boek. Dit boek zou ik dus heel graag willen lezen. Je mag voor mij een lootje in de grote pot gooien. Ik ga vast duimen dat mijn lootje er als eerste of als tweede uit tevoorschijn komt.

  4. De wonderlijke avonturen van de honderdjarige man, dat is lachen en genieten. Wat zou hij nu weer allemaal meemaken? Ik kijk er zeker naar uit, en hoop dat hij wel 200 wordt?

  5. Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee, om het boek door te geven aan de vader van een vriendin. Hij heeft deel 1 al heel vaak gelezen en blijft hem geweldig vinden, ik ben heel benieuwd of hij deel 2 net zo geweldig vind!

  6. Klinkt hilarisch! Zelfs mijn vriend die vrijwel nooit leest, zou dit wel kunnen waarderen. Hij heeft ook genoten van Hendrik Groen, dus ik verwacht dat deze ook wel in de smaak zal vallen.

  7. Wat een superleuke actie. De vorige boeken van Jonas Jonasson heb ik ook gelezen al vond ik ‘De 100-jarige man die verdween’ wel de leukste vond. Naar het vervolg ben k dan ook heel benieuwd!

  8. Heeeeeel graag! Mijn man en ik zijn helemaal enthousiast over het eerste deel en ook de film was geweldig. De vakantie voor echtgenoot is net begonnen dus ik denk dat ik ’m hier heel blij mee kan maken.

  9. Ik doe graag mee! Lijkt me trouwens zo leuk als je boeken mag weggeven van een uitgeverij! Best een eer, toch?!

  10. Ja ik doe absoluut mee. Wat een leuke actie. Ik heb zo gelachen om het boek de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween. Geweldig dat er een vervolg is. Ik zou het erg leuk vinden om dit boek te winnen.

  11. Ik had gelezen dat dit boek was uitgekomen.
    Had het andere boek nog in mijn kast liggen, en vond het hoog tijd om eerst dat boek te gaan lezen. Heb nu ongeveer 1/3 gehad.
    Zou echt gaaf zijn als ik straks verder kan gaan met het verhaal in dit volgende boek dat Biebmiepje boekenblog mag gaan verloten van Uitgeverij Atlas Contact.
    Heb ook op Facebook deze reactie geplaatst, met een foto erbij. Geliked en ook nog gedeeld.
    Nu maar duimen.

  12. Ben verzot op oudere mensen. Doe vrijwilligerswerk in dat wereldje. En geïnteresseerd in Noord- Korea. Dus…..wat wil ik nog meer!!

  13. Wat een leuke actie, weet nog bij de film van het eerste boek dat ik tranen met tuiten gelachen hebt. Dus houd mij graag aanbevolen voor het vervolg, hilarisch ten top.

  14. Ik heb het eerste deel gelezen maar als ik de inhoud van deel 2 lees moet dit helemaal een must-read boek zijn!! Daarom doe ik heel graag mee met deze winactie??

  15. Het vorige boek zorgde ervoor dat mijn man ging lezen (ja dat is bijzonder). Als we deze winnen, praat hij niet steeds tegen me aan als ik zit te lezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.