Winactie: Ibiza (verschijnt in april!) #biebmiepje3jaar

Ibiza - Kiki van Dijk
3x kans op Ibiza van Kiki van Dijk (nog niet verschenen!)

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar! 
Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, of yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte. 
Maar wat begon als relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

Van Xander Uitgevers mag ik ter ere van 3e mijn blogverjaardag 3 exemplaren verloten van een thriller die deze maand verschijnt: Ibiza van Kiki van Dijk. De korte inhoud vind ik al erg aantrekkelijk, het lijkt me een heerlijke zomerthriller (of straks lekker in de tuin in het lentezonnetje!). Na het verschijnen mag ik hem ook lezen, dus dan zal hij wel voorbijkomen op mijn blog.

Ben je net als ik erg nieuwsgierig? Doe dan mee met de winactie! Je krijgt het boek dan na verschijnen opgestuurd.

Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

  • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
  • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
  • in die reactie laat je me weten of jij naar Ibiza op vakantie zou willen
  • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
  • je reageert uiterlijk vrijdag 8 april, zaterdag 9 april neem ik contact op met de winnaar
  • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 11 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! Bedankt voor alle reacties. De meesten van jullie zouden, net als ik, best naar Ibiza willen! En dan niet om te feesten, maar om van de natuur/cultuur te genieten, mét een spannend boek 😉
De winnaars hebben een mailtje gehad. Gefeliciteerd Diana, Shanne en Christina!

-X- Judith

79 thoughts on “Winactie: Ibiza (verschijnt in april!) #biebmiepje3jaar

  1. Mijn kids gaan liever ieder weekend naar onze caravan op een camping in Nederland. Elke keer een klein beetje vakantie dus. Terwijl zij spelen dan dit boek lezen in de zo’n lijkt me wel heerlijk !

  2. Ik wil heel graag naar IBIZA! lijkt me heerlijk als ik over 2,5 maand (hopelijk) afgestudeerd ben en gelijk door kan naar zon, zee, strand, cocktails en een dansje wagen! Maarja of ik dat kan betalen? Ik denk het niet! Misschien is dit boek dan wel dé manier om in weg te dromen, toch op IBIZA rond te lopen en zo een paar zonnestraalsjes mee te pikken deze zomer! Een mooie bijkomstigheid! Duimen maar!

  3. Dit lijkt me een heerlijk boek! Ik zou niet zo snel naar Ibiza gaan. Ten eerste omdat ik heimwee heb (zie eerdere winactie ?) en ten tweede…ik hoef niet meer zo nodig te feesten! Ik zou puur gaan voor de zon en heel de dag boeken lezen. En dat kan ik thuis ook… Dan hoef ik mijn huisdieren tenminste niet weg te brengen, zijn ze gewoon lekker bij mij ?

  4. Weer een leuke actie!
    Ik wil best naar Ibiza,maar om het eiland te zien niet perse om te feesten.
    Dat is de reden dat ik er nog nooit ben geweest :het staat zo bekend als Party eiland!

  5. Ook ik ben nieuwsgierig naar dit boek. Qua garne en korte beschrijving is dit zeker een boek dat ik zelf zou kiezen in de winkel.
    Als de kinderen groter zijn zou ik er zeker wel eens heen willen

  6. Gefeliciteerd met je 3 jaar bloggen en wat een mooie aktie!
    Mijn man en dochter zijn er samen geweest en nu zou ik graag willen met onze andere dochter. Absoluut om aan het strand te liggen, maar ook om het eiland te bezichtigen. En als ik het boek gelezen heb, wat zou het leuk zijn om de plekjes uit het boek te zien. Of juist te ontzien ?

  7. Eigenlijk wil ik wel naar Ibiza op vakantie. Het liefst met oud en nieuw, ik heb namelijk gehoord dat ze daar geen vuurwerk afsteken. Lijkt me heerlijk rustig. Wie weet doe ik het ooit nog eens.

  8. Jee, je blijdt maar doorgaan met die winacties, leuk! Ik hou wel van thrillers die zich afspelen op vakantie. Ik heb bijna alle boeken van Suzanne Vermeer. Die lezen ook heerlijk weg. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek. Ibiza staat bekend als party eiland, maar er zijn ook genoeg mooie afgelegen plekjes te vinden. Ik zou er best een keer een kijkje willen nemen. Misschien na het lezen van dit boek niet meer, haha!

  9. Yeah,we’re going to Ibiza…..(weet je nog van de Vengaboys).Ja,graag dus.Lekker overdag het eiland verkennen en dan ’s middags op het strand liggen met dit boek en een koud drankje erbij en genieten maar!Die feestjes op het eiland sla ik over hoor 😉

  10. Ik doe graag mee.
    Ben nog nooit opreis geweest. En ibiza zou de perfecte eerste vakantie zijn voor mij. Lekker warm strand cocktail en een boekje

  11. Nee,vakantie naar Ibiza hoeft mij niet.Doe mij maar een goed boek.Over diep weggestopte geheimen en duistere verledens..

  12. Oh ja, wat zou ik graag eens naar Ibiza gaan. Ach eigenlijk maakt het mij niet zo veel uit waar naar toe. Op vakantie gaan alleen al is een luxe die ik graag eens mee wil maken. Ibiza lijkt mij daar heel erg geschikt voor. Niet te ver weg en toch mooi en een fijn zonnetje. Lekker relaxen. En ja, dan natuurlijk met een mooi boek zoals dit. Maar ach, het zit er niet in, dan maar heerlijk dromen over Ibiza met behulp van dit boek.
    Kortom….ik maak graag kans.

  13. Ik zou heel graag op vakantie willen naar Ibiza met manlief en kids, gewoon om weer eens even heerlijk bij te trekken . Ik ben al 5 jaar niet op vakantie geweest en heb het heel druk met de zorg voor mijn vader en allerlei andere dingen dus ik zou zo enorm genieten en Ed ook .. en de kids ook

  14. Dit lijkt me een heel leuk boek! Ik zou wel op vakantie willen naar Ibiza, heerlijk aan het zwembad liggen met een goed boek!

  15. Het reisvirus heeft mij nog niet zo lang te pakken, zou heerlijk vinden om Ibiza te ontdekken en in mijn koffer neem ik dit boek graag mee.

  16. Ik zou graag naar Ibiza gaan! Maar wij gaan tegenwoordig vaak op cruise dus komen zo op allemaal verschillende plaatsen, misschien ook een keer een cruise langs Ibiza doen?

  17. Als eerste uiteraard Gefeliciteerd met alweer 3 jaar bloggen. Ik hoop dat je het nog lang blijft doen. Ik wil al heel lang naar Ibiza en als ik anderen hoor dat ze erheen gaan denk ik steeds oh daar wil ik ook nog steeds heen. Dit boek lijkt mij ook heel erg goed!

  18. Hmm nu toch wel benieuwd naar die donkere geheimen op dat zonovergoten eiland, en de mysterieuze verdwijning van wie eigenlijk? En als kers op de taart een ex die je terugziet op vakantie ben benieuwd waar dat ons heen gaat brengen. Al met al vraagt deze omschrijving om meer en het hele verhaal. Komt zeker op mijn to read lijstje ( al is die al best lang).

  19. Zou zeker een keer naar Ibiza willen! Wil graag zo veel mogelijk van de wereld zien, Ibiza moet nog afgestreept worden! Leuke actie, voor wat me lijkt een leuk boek!

  20. Ik zou Ibiza graag lezen, simpelweg omdat het mij een heerlijk boek lijkt. Naar Ibiza op vakantie gaan doen ik niet omdat ik mijn twee honden niet achter wil laten. Lees: naar een pension wil brengen.

  21. Ik zou best eens willen weten hoe het is, daar op Ibiza! Verder wil ik heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel graag het boek winnen! ?

  22. Ibiza, niet alleen om te feesten, maar zeker om te genieten, te wandelen, te rusten, te lezen. Dus ik zou er absoluut wel eens op vakantie willen. Misschien kan ik dan dit boek meenemen……… Ik doe graag mee om dit boek te winnen!!

  23. Ik zou graag terug willen naar Ibiza. Geweldig eiland! Lekker feesten, touren en genieten van de mooie natuur. Natuurlijk kan dan een dag, of twee, naar het mooie eilandje Formentera niet ontbreken. Even lekker snorkelen in die helderblauwe zee en genieten van lekkere gerechtjes in lieftallige restaurantjes. Ik word al helemaal weer gelukkig als ik aan die vakantie denk. Ik zou dan ook graag willen wegdromen met een goed boek over het mooie Ibiza!

  24. Ibiza ken ik alleen van horen en zien van foto’s en plaatjes. Het lijkt me wel mooi om eens dit eiland te ontdekken, maar dan ook alleen voor de cultuur en de natuur.

  25. Ik doe graag mee!
    Heel toevallig hebben we het met vrienden over Ibiza gehad en dan juist nu een boek erover. Toeval bestaat niet. Dat prachtige eiland wil ik echt nog een keer gaan zien…en voor het zover is zou ik er heel graag over willen lezen.

  26. Ibiza? Das toch dat foute feesteiland? Tot ik vorig jaar vakantiefoto’s van een vriendin zag. Prachtige natuur, een idylisch huisje omringd met bloemen, mooie stranden…dus ja, wil nu echt wel graag naar Ibiza!

  27. Ik zou wel naar Ibiza willen voor een lang weekend om al het moois te bekijken en te genieten van de zon. Maar voor een lange vakantie lijkt het me helemaal niets en kies ik liever een andere bestemming.

  28. Ik heb al veel van de wereld gezien maar Ibiza ben ik nog nooit geweest zou er ooit wel heen willen maar dan eerst maar genieten van het mooie land door dit mooie boek te lezen

  29. Ibiza zou niet mijn eerste keuze zijn voor een vakantie. Ga liever de bergen in. De temperatuur daar lijkt me dan wel weer heerlijk.
    De eerste indruk van het boek is goed, ben erg benieuwd geworden naar het verhaal.

  30. Ik doe graag mee 🙂 Ik ga in juni toevallig naar Ibiza, super veel zin in!! Lekker genieten van het heerlijke weer, eten, mooie omgeving en de leuke hippie marktjes! En hoe lekker zou het zijn een goed boek te hebben voor op het strand te lezen?

  31. Biebmiepje van harte gefeliciteerd met je drie jarig jubileum. Ik zou het heerlijk vinden om naar Ibiza op vakantie. Lekker genieten van zon, zee en strand met een goed boek erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.