Fijn (lees)weekend!

  
En dat is vandaag zowaar weer even gelukt! Ik las The Pink Suit uit, over het roze mantelpakje van Jackie Kennedy. Het verhaal van een van de naaisters die het gemaakt heeft.

Jullie hebben daar dus een recensie van tegoed, en nog van twee andere boeken, maar nadat ik er afgelopen maandag zomaar twee uit mijn mouw schudde is de zin er niet meer geweest. Ben allang blij dat ik na weer bijna een week niet lezen nu toch weer een fijn boek uit heb ๐Ÿ™‚ 

Heel fijn weekend!

-X- Judith

0 thoughts on “Fijn (lees)weekend!

 1. wat fijn dat je je leesplezier weer terug hebt!

  Mag ik je een vraag stellen over wordpress want jij bent echt de wordpresskoningin gezien je site. Hoe kan ik in hemelsnaam mijn berichten in een menu krijgen? Jij hebt bijv. bovenin allemaal submenu’s. Dat heb ik ook alleen hoe plaats ik hier iets in? En maak jij voor elk nieuw bericht een pagina aan of niet? Ik ben echt een leek op dit gebied en op google kom ik er ook niet uit…..

  Alvast bedankt!!

  1. Lastig om zo even uit te leggen… Heb ook hoop gespeeld met WP om erachter te komen en weet nog lang niet alles ๐Ÿ˜‰
   Ik hang berichten aan categorieรซn en ergens in menu instellingen kun je van die categorieรซn een menu maken. (Incl submenu’s) Als je bij een bericht dan een categorie aanvinkt komt ie in dat menu te staan.
   Ik maak geen pagina’s aan, berichten verschijnen automatisch op homepage en in menu. Pagina heb ik alleen voor afwijkende dingen als Over Mij en Boekenwurmenclub.
   Heb je hier wat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *