Great books…

  
Ik had dit vorige week met het manuscript van Ellen Lina’s boek ❤️

Met welk boek had jij dit voor het laatst?

-X- Judith

0 thoughts on “Great books…

  1. Dit had ik met de boeken De tuin van de avondnevel, Tan Twan Eng, Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde, Charles den Tex en Anneloes Timmerije en inderdaad Een weeffout in onze sterren, John Green

  2. Ik had dit ook met het boek van Ellen Lina, maar dan ‘ Ooit zal ik je weer zien’. Ik baalde zo dat deze uit was. Ik kan niet wachten tot het nieuwe boek er is!

  3. Wat een fijne quote! Heb dit gelukkig vaak 🙂 Twee titels die me dat gevoel altijd weer geven zijn Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel Garcia Marquez & Het literaire aardappelschiltaart genootschap van Guernsey van Mary Ann Shaffer & Annie Barrows. Heerlijke boeken! Tussen de reacties heb ik ook weer een paar leestips gevonden, bedankt Simone en Martine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *